Tavaszi promóciós termékek: már most készülj az új szezonra!

2023. december 11.

Reklámajándéknak számos olyan termék választható, ami a mindennapokban jól használható.

Mi a teendő téli fásultság ellen? Röpítsd magad képzeletben a tavaszba! Bár még alig ért véget a céges karácsonyi parti, már most érdemes elkezdeni a jövő tavaszi marketingstratégia tervezését, benne a promóciós ajándékokkal, hogy biztosan minden elkészüljön az új évszak beköszöntére. Milyen promóciós termékekben érdemes gondolkodni? Máris mutatjuk az ötleteinket!

Tavaszi ajándéktárgyak a frissesség jegyében

Ahogy a hőmérséklet emelkedik, a folyadékpótlás még fontosabbá válik. Miért jó ajándék egy, a logóddal, üzeneteddel ellátott, újrafelhasználható vizespalack? Mert a megajándékozottak bárhová magukkal vihetik, így ezek a termékek a szabadtéri tevékenységek alapdarabjaivá válhatnak, biztosítva márkád láthatóságát a különböző túrák, piknikek és egyéb tavaszi kalandok során.

A tavasz gyakran társul az újrakezdéshez, a friss energiákhoz, amit méltón képviselhetnek a jutából vagy egyéb természetes anyagokból készült bevásárlótáskák, amelyeket kiegészíthet egy praktikus üvegnyitó, kulcstartó kombó, de egy vidám napszemüveg is remek céges ajándék lehet a szabadidős programok során.

Ha tavasz, akkor új lendület!

Amint az időjárás melegedni kezd, sokan újult erővel vágnak bele fitneszcéljaik, új terveik, hobbijaik megvalósításába, így az egyedi sporteszközök, sportruházati és egyéb szabadidős termékek ötletes ajándéknak bizonyulnak.

  • Legyen szó akár egy minőségi jógamatracról vagy kerékpáros kiegészítőkről, az egészséges életmód támogatása mindig jó ötlet, de ha a tudatos táplálkozáshoz vagy a stresszoldáshoz kapcsolódó ajándéktárgyakat választasz, azzal is célba találhatsz a kollégáidnál vagy az ügyfeleidnél.
  • A melegebb hónapok a sütést, főzést is megújítják: egy BBQ készlet pontosan az a fajta ajándék, amely új lendületet adhat a kulináris kalandok során. 
  • A kirándulás szerelmeseinek egy piknikhátizsák vagy egy függőágy fog örömet okozni, amikor végre kiszabadulhatnak a természetbe.
  • Ne feledkezz meg a kertészkedők táboráról sem, akiket meglephetsz például kaspókkal vagy egy mini ültetőkészlettel.
  • Az új célokhoz, új tervekhez színes és vidám jegyzetfüzetek, noteszek dukálnak, hogy a legfontosabb elhatározásokat papírra vehessék a megajándékozottak, és újabbnál újabb ötletekkel töltsék meg az üres lapokat.
A céges termékek lehetnek egyszerre dizájnosok és hasznosok is.
Forrás: Freepik

Ötletes ajándékok minden alkalomra a Reklámajándék.hu-tól

Miért a Reklámajándék.hu Kft.-t válaszd, ha promóciós termékeket szeretnél készíttetni céged népszerűsítésére vagy kollégáid megajándékozására?

  • Mert 1991 óta stabilan fejlődő, magyar családi vállalkozás vagyunk 1000 m2-es bemutatóteremmel és irodával, 2500 m2-es raktárral és 1500 m2-es saját emblémázóüzemmel, így hatalmas árukészletünknek köszönhetően gyors és biztos gyártást és szállítást tudunk biztosítani.
  • Mert nálunk dedikált kapcsolattartó nyújt számodra segítséget a megfelelő termék kiválasztásától kezdve az emblémázási lehetőségek megismertetésén át a minőségi termékek pontos leszállításáig, hogy garantáltan elégedett légy a végeredménnyel.

Ajánló