Legjobb ajándékok a párodnak: 7 verhetetlen ötlet

2023. szeptember 15.

legjobb ajándék

Évforduló, születésnap vagy egyéb fontos ünnepre készülve azon találtad magad, hogy nem tudod, milyen ajándéknak örülne párod? Érthető, hiszen valódi örömet okozó ajándékötlettel előrukkolni nem könnyű feladat. Cikkünkkel megkönnyítjük a dolgod, hiszen 7 egyedi meglepetést gyűjtöttünk össze. Olvasd végig a listát és meríts inspirációt!

7 valóban egyedi ajándékötlet a párodnak 

Beltéri falmászó bérlet

A legtöbb nagyvárosban található beltéri falmászó terem. Ezek olyan sportlétesítmények, ahol hevederek segítségével, biztonságos körülmények között próbálható ki a sziklamászáshoz hasonló falmászás. Az izgalmas sporttevékenységhez szükség van sporttársra, aki a biztosító kötél másik végét rögzíti, így akár egy közös bérlettel is meglepheted partnered.

Egzotikus főzőtanfolyam

Párod rajong a gasztronómiáért? Akkor lepd meg őt egy egzotikus főzőtanfolyammal, ahol elsajátíthatja távoli országok különleges receptjeit. Budapesten és számos magyar nagyvárosban elérhető thai, marokkói, japán, mexikói, sőt akár vietnámi főzőtanfolyam is. Vegyen részt az ünnep alkalmával felejthetetlen kulináris élményekben!

Otthoni sörfőző készlet

Az otthoni sörfőzés sokak tetszését elnyerte, azonban bonyolult ismereteket és speciális eszközöket igénylő hobbi. Egy kezdő otthoni sörfőző szett az alábbiakat tartalmazza:

 • dugók
 • henger
 • kotyogó
 • mini keg
 • műanyag csövek
 • sörfokoló
 • tárolóedény (demizson)
 • összetevők (maláta, komló, élesztő)
 • útmutató a sörfőzéshez

Ezek megvásárolhatóak külön-külön, vagy készlet formájában. Az utóbbit javasoljuk, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy az eszközök kompatibilisek egymással.

Retró polaroid fényképezőgép

Egy retró polaroid fényképezőgéppel megörökített közös pillanatok azonnal előhívhatóak. Szemben a digitális fényképezőgépekkel, a polaroid modellek használatakor sokkal nagyobb figyelmet érdemes fordítani a képkomponálásra, hiszen csupán a film erejéig fotózhatunk. Egy retró polaroid gép kiegészíthető egyéb fotós tartozékokkal, ilyen lehet a tripod, napellenző, távkioldó, diffúzor és filmtekercsek. Tökéletes ajándék olyan személyeknek, akik rajonganak a vintage tárgyakért!

Szabadesés szimulátor (lebegés a szélcsatornában)

Tárgyak helyett jobban csábítja párod egy élményporgram? Ez esetben érdemes kipróbálni a szabadesés szimulátort, amely lehetőséget nyújt az ejtőernyőzéshez és a bungee jumpinghoz hasonló élmény átélésére biztonságos körülmények között. A lebegés a szélcsatornában történik, így sérülés veszélye nélkül élhető át, milyen érzés kiugrani egy repülőből.

Élményvezetés

Az élményvezetés alkalmával lehetőség nyílik sportautók és egyéb speciális járművek (pl. tank) vezetésére. Amennyiben párod rajong a műszaki dolgokért és lóerőkért, nehezen nyúlhatsz mellé az élményvezetéssel. A program lefoglalása előtt érdemes finoman utánajárni, hogy melyik a kedvenc járműve, így garantáltan felejthetetlen élmény lesz a meglepetés.

Szerszámos láda

A barkácsolás és DIY projektek után érdeklődőket könnyű meglepni. Az egyik legjobb választás a szerszámos láda, amely tartalmazza a legfontosabb alapszerszámokat. Akárcsak a sörfőző készletnél, itt is lehetőségünk van:

 • egyesével összeállítani a készletet (válaszd ezt a megoldást, ha párod már rendelkezik néhány szerszámmal, hogy véletlenül se legyen kettő valamiből),
 • vagy vásárolhatsz előre összeállított szerszámos ládát (válaszd ezt, ha kezdő barkácsolónak vásárolsz ajándékot).
 • Amennyiben sikert arat az ajándék, későbbi ünnepek során további szerszámokkal bővíthető a készlet.
ajándék a párodnak

Zákány Szerszámház: hatékony munkavégzés profi szerszámokkal

Megbízható szerszám webshop után kutakodsz az ajándék szerszámosláda beszerzéséhez? Lepd meg párod a Zákány Szerszámház webáruházából vásárolt termékekkel! A profi szerszámház azon dolgozik, hogy kiemelkedő feltételeket biztosítson ügyfelei számára. Folyamatos fejlődése annak is köszönhető, hogy nagy hangsúlyt fektet a vevői visszajelzésekre. A Zákány Szerszámház Kft. gyors, precíz cégként a lehető legjobb árakon biztosítja a szerszámokat és tartozékokat.

Ajánló